Section 3

 Administratiekantoor AMJ administraties zorgt ervoor dat uw bedrijfsadministratie (boekhouding) voldoet aan alle eisen en voorwaarden die door de Nederlandse belastingdienst zijn opgelegd. Daarnaast begeleiden en adviseren wij iedere cliënt om het maximale uit hun administratie te halen.

De kracht en creativiteit van ons administratiekantoor  is dat het veel ervaring heeft opgedaan als boekhouder en de specialisme  in huis heeft uit gespecialiseerde opleidingen, bedrijfsleven en de financiële dienstverlening. Administratiekantoor AMJ administraties levert haar professionele diensten tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven. Dit om iedere bedrijf die haar boekhouding uitbesteedt een eerlijke kans te geven op onze administratieve expertise. Administratiekantoor AMJ Administraties gaat met u als boekhouder rond de tafel zitten om uw uit te besteden boekhouding te beoordelen en om zo tot de beste en goedkoopste prijs te komen voor u en uw ondermening.
 

Zoals u leest heeft onze administratiekantoor een breed scala aan diensten gereed staan om als boekhouder u als startende en of als ervaren ondernemer met raad en daad bij te staan. Dat expertise en kwaliteit niet duur hoeft te zijn, blijkt uit onze tarieven. Mocht u naar aanleiding van onze website nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact openen en of deze stellen via onze contact pagina.